Novi dizajn
“U početku našeg rada (2014. godine), bili smo registrovani kao obrt. Već 2015. smo prešli u d.o.o. Po struci sam profesor turskog jezika. Ovdje sam studirao i osnovao porodicu. Vezan sam za BiH. Uvijek sam imao želju da se bavim nekim biznisom. Sa prijateljem sam razgovarao o tome, i dao mi je ideju da počnem raditi zavjese. Kod nas nisu klasične zavjese, sve je sistemski. U početku smo počeli sa dva radnika, sada imamo oko 30. Svake godine se taj broj povećava, što govori o tome da idemo u smjeru kontinuiranog razvoja. Pored ove poslovnice, imamo Bosfor Stil u Sarajevu i Mostaru.”

Dženan Yavuz

Naša priča

Bosfor Stil Živinice, sa radom je počela 2015. godine. Važi za jednu od kompanija, koje su kroz kratko vrijeme pronašle svoje mjesto na bh. tržištu i postale jedan od brendova u domaćinstvu i poslovnim objektima.

Info

Misija

Proizvodnja širokog asortimana  proizvoda u segmentima  svih vrsta zavjesa, tapeta, žaluzina te ostalog dekora, za potrebe naših klijenata kojima želimo opravdati povjerenje, te graditi kvalitetnu i kontinuiranu saradnju.

Vizija

Postati lider kvalitete u oblasti  proizvodnje, trgovine, distribucije i pružanja usluga. Kontinuirano ulagati u znanje kako bismo zadovoljili cjelokupne potrebe  naših klijenata i ponudili im inovativne proizvode u koraku sa svjetskim trendovima.

Garancija kvalitete

Prilikom nabavke materijala, radimo sa kompanijama koje su provjerene i imaju atest. To je naš prioritet, prije i nego krenemo sa izradom. Cijena nas i ne zanima mnogo, najvažnije je kvalitet i provjerenost materijala. Ugovore sklapamo samo sa kompanijama, koje imaju sve ateste, da materijali nema nikakvih negativnih posljedica na zdravlje, kao i certifikat ISO: 911.

Kontakt

Magistralni put, Maline bb / ŽIVINICE

Tel: +387 35 744 195
Mob: +387 62 987 694

E-mail: info@bosfor.ba
Radno vrijeme: Pon – Pet: 07:00 – 16:00h