BOSFOR MINI zebra sistemi

MINI sistemi su verzija rolo zavjesa koje imaju jednu prednost u odnosu na klasične rolo zavjese. Sistem duplog platna je taj inovativni sklop koji omogućava kontrolisanje količine svjetlosti koja prodire u prostoriju. Pokreće se putem lanca koji reguliše položaj platna a ujedno i svjetlost u prostoriji.

Uz lagano održavanje,zavjese su modernog i atraktivnog izgleda. Svojim izgledom daju poseban efekat u Vašoj kancelariji,dnevnoj ili spavaćoj sobi. Nježno propuštaju dnevnu svjetlost,a pri tome i dalje štite Vašu privatnost. U nošoj ponudi se nalazi najveći izbor boja i dezena u BiH.

MINI SISTEM sa vodilicama

Novo u našem asortimanu proizvoda, zebra zavjesa mini sistem sa vodilicama. Montaža se vrši bušenjem rupa i šarafljenjem kutije mehanizma zavjese na krilo prozora.

Kutija se montira na svako krilo posebno tako da platno zavjese prekriva površinu stakla. Vodilice zavjese se montiraju na lajsne koje drže staklo.

U ponudi se nalazi veliki broj boja i dezena.

MINI SISTEM na kačanje

Odlikuje se vrlo jednostavnim sistemom kačanja, montira se samo na krilo prozora pomoću profilisanog dijela mehanizma koji se jednostavno zakači na gornji dio krila prozora.

Sam mehanizam je malih dimenzija konstruisan tako da neće smetati pri otvaranju krila.

Kod ovog sistema zavjesa pokriva samo staklo prozora ili balkonskih vrata tako da sama stolarija dolazi do izražaja.