Blog

Korporativni VIDEO

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naš Korporativni PROMO video u kojem ćemo pokušati predstaviti našu kompaniju svim našim kupcima.

Kako odabrati zavjese ?

O načinu vješanja zavjesa ovisi odabir karniše. Veliki je izbor karniša / vodilica različitih materijala – drvene, željezne, plastične, aluminijske. Ista tkanina može stvoriti razigrani i romantični ugođaj ako je postavimo kao naboranu zavjesu na podizanje, a moderan i jednostavan ugođaj postavimo li je kao panele ili pakete.

Najbolje kombinacije boja

Svako voli uživati u pogledu na prirodu dok sjedi pored prozora, tako da dekoracija uvijek treba da bude moderna, lijepa i atraktivna. Čak i kada prvi put uđete u sobu, prva stvar koju ćete primijetiti je boja prostorije i prozora. Pronalaženje pravih prozorskih zastora i zavjesa može biti izazovan i težak zadatak, ali uz naše savjete, sigurno ćete napraviti najbolji izbor.

AKCIJA - Utapajući komarnik

Ovim putem želimo da obavjestimo sve naše buduće kupce, da je u periodu od 01.11. - 31.12.2021. u svim našim poslovnicama na snazi akcija u kojoj prilikom kupovine naših proizvoda u iznosu preko 300 KM, svaki kupac gratis dobija "Utapajući komarnik po mjeri (do 1m2)".

Minimalizam doprinosi iznimnoj vrijednosti

Vrijeme je da promislimo i ponovno odlučimo što je nama bitno. Sada, više nego ikad, sve je veći osjećaj za potrebnom promjenom i obnovom. Ljudi posvuda razmišljaju o onome što se dogodilo, što jest i što bi moglo biti u budućnosti. To je poput svježeg povjetarca i nove polazne točke koja nas inspirira u dizajnerskom pristupu. Dobro došli u novo doba.

Zašto odabrati trakaste zavjese?

Trake širine 127 milimetara čine trakaste zavjese. U izradi ove vrste zavjesa koriste se plastificirane tkanine. Što se tiče glavnih karakteristika trakaste zavjese su antistatične, ne skupljaju neprijatne mirise i prašinu i veoma su jednostavne za održavanje. Pored raznovrsnih tkanina u izradi se još koristi aluminijum i PVC.

NOVO - Pametni sto sa ladicama

Klub sto, po potrebi pretvorite u trpezarijski u samo par poteza. Podesite visinu koju želite, jednostavnim stiskom ručice za podizanje ploče i uživajte u ručku ili večeri sa porodicom ili prijateljima. Elegentni, moderni, praktični i multifunkcionalni stolovi koji štede Vaš prostor.

Kako održavati rolo zavjese?

Zavjese su praktičan, modni i funkcionalni element jednog enterijera. One su vrlo pogodne za različite tipove prostorija, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim objektima. Imaju primjenu gotovo svuda. Od onog ko uređuje eneterijer zavisi da li će se opredijeliti za rolo zavjese ili neku drugu vrstu zavjesa.