Blog

AKCIJA - Utapajući komarnik

Ovim putem želimo da obavjestimo sve naše buduće kupce, da je u periodu od 01.11. - 31.12.2021. u svim našim poslovnicama na snazi akcija u kojoj prilikom kupovine naših proizvoda u iznosu preko 300 KM, svaki kupac gratis dobija "Utapajući komarnik po mjeri (do 1m2)".

Minimalizam doprinosi iznimnoj vrijednosti

Vrijeme je da promislimo i ponovno odlučimo što je nama bitno. Sada, više nego ikad, sve je veći osjećaj za potrebnom promjenom i obnovom. Ljudi posvuda razmišljaju o onome što se dogodilo, što jest i što bi moglo biti u budućnosti. To je poput svježeg povjetarca i nove polazne točke koja nas inspirira u dizajnerskom pristupu. Dobro došli u novo doba.

Najbolje kombinacije boja

Svako voli uživati u pogledu na prirodu dok sjedi pored prozora, tako da dekoracija uvijek treba da bude moderna, lijepa i atraktivna. Čak i kada prvi put uđete u sobu, prva stvar koju ćete primijetiti je boja prostorije i prozora. Pronalaženje pravih prozorskih zastora i zavjesa može biti izazovan i težak zadatak, ali uz naše savjete, sigurno ćete napraviti najbolji izbor.

NOVO - Pametni sto sa ladicama

Klub sto, po potrebi pretvorite u trpezarijski u samo par poteza. Podesite visinu koju želite, jednostavnim stiskom ručice za podizanje ploče i uživajte u ručku ili večeri sa porodicom ili prijateljima. Elegentni, moderni, praktični i multifunkcionalni stolovi koji štede Vaš prostor.

Kako održavati rolo zavjese?

Zavjese su praktičan, modni i funkcionalni element jednog enterijera. One su vrlo pogodne za različite tipove prostorija, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim objektima. Imaju primjenu gotovo svuda. Od onog ko uređuje eneterijer zavisi da li će se opredijeliti za rolo zavjese ili neku drugu vrstu zavjesa.

Zašto odabrati trakaste zavjese?

Trake širine 127 milimetara čine trakaste zavjese. U izradi ove vrste zavjesa koriste se plastificirane tkanine. Što se tiče glavnih karakteristika trakaste zavjese su antistatične, ne skupljaju neprijatne mirise i prašinu i veoma su jednostavne za održavanje. Pored raznovrsnih tkanina u izradi se još koristi aluminijum i PVC.

Kako odabrati zavjese ?

O načinu vješanja zavjesa ovisi odabir karniše. Veliki je izbor karniša / vodilica različitih materijala – drvene, željezne, plastične, aluminijske. Ista tkanina može stvoriti razigrani i romantični ugođaj ako je postavimo kao naboranu zavjesu na podizanje, a moderan i jednostavan ugođaj postavimo li je kao panele ili pakete.