ZEBRA ZAVJESE
zebra-intro.jpg
MINI SISTEM (KAČANJE)
mini-kacanje-introa.jpg
MINI SISTEM (VODILICE)
mini-vodilice-intro.jpg

Zebra rolo zavjese

Zebra zavjese su verzija rolo zavjesa koje imaju jednu prednost u odnosu na klasične rolo zavjese. Sistem duplog platna je taj inovativni sklop koji omogućava kontrolisanje količine svjetlosti koja prodire u prostoriju. Pokreće se putem lanca koji reguliše položaj platna a ujedno i svjetlost u prostoriji.

Od sada je moguće i pokretanje zebra mehanizma preko daljinskog upravljanja i elektromotora sa našim novim električnim zebra zavjesama. Zebra zavjese se mogu montirati u plafon, zid ili u okvir samog prozora. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

Uz lagano održavanje, zavjese su modernog i atraktivnog izgleda. Svojim izgledom daju poseban efekat u Vašoj kancelariji, dnevnoj ili spavaćoj sobi. Nježno propuštaju dnevnu svjetlost, a pri tome i dalje štite Vašu privatnost. U nošoj ponudi se nalazi najveći izbor boja i dezena u BiH.

Platna koja se koriste za zebra zavjese su vrhunskog kvaliteta, anti-alergijske, ne skupljaju prašinu i neprijatne mirise i kao takve su predviđene da dugo traju.

Moramo napomenuti svim budućim kupcima da su zebra zavjese veoma jednostavne za održavanje. Sistem se sastoji od providnog i neprovidnog materijala vrhunske kvalitete. Obadvije površine imaju identičan način održavanja. Moramo Vam naglasiti da se ovi modeli zavjesa ne mogu demontirati i prati u veš mašini zbog velike osjetljivosti materijala. Platno je sastavljeno tako da ukoliko pokušate jednom da ga skinete, nećete uspjeti pravilno da ga vratite i smontirate.

Naš savjet je da ove zavjese jednostavno prebrišete vlažnom magičnom krpom jer ćete tako najbolje očistiti platno i zadržati njegov sjaj. Nakon brisanja vlažnom magičnom krpom obavezno pređite još jednom preko platna sa suhom pamučnom krpom.