Industrijske PVC trakaste zavjese

Već dugi niz godina PVC strip zavjese (trakaste-zračne zavjese) se naširoko koriste u industriji.

PVC strip zavjese pružaju vrlo isplativo rješenje koje pruža zaštitu radnika i materijala od posljedica nepovoljnih vanjskih uticaja kao što su buka, toplina, hladnoća, vlaga, prašina i propuh, insekti, ptice itd.

Izrađuju se od prozirnog mekanog trakastog PVC materijala
 sa zaobljenim rubovima čime se osigurava sigurnost od ozljeđivanja prilikom prolaza pješaka, kolica, viljuškara, vozila itd.

Trakaste zavjese od PVC materijala štede energiju te smanjuju gubitak topline i do 40%. U grijanim prostorima PVC trake ne dozoljavaju rashlađivanje, a u hlađenim prostorima zagrijavanje.

Primjena im je široka: od malih otvora, rashladnih pultova do industriske upotrebe čak i u kliznoj varijanti. PVC trake mogu se primjeniti i za razdvajanje prostorija. Lako se montiraju i održavaju.

U osnovnoj izvedbi mogu se koristiti u temperaturnim uvjetima od +50 °C do -15 °C. Izrađuju se i u varijanti optornim na niske temperature od +15°C do -50°C. PVC industrijske zavjese, zbog njihove iznimne prilagodljivosti različitim potrebama upotrebljavaju se praktično svugdje. Hladnjače, ulaz u skladišta, tvornice.